Festool SERVICE all-inclusive med Leasing

Vilka verktyg omfattas av leasing?
Samtliga våra verktyg kan köpas på leasing, Välj leasing som betalningsmetod i kassan

Vem registrerar verktyget?
Vi på SweDendro registrerar verktyget innan leverans till dig. Alla kunder som registrerar sina verktyg får SERVICE all-inclusive (även utan leasing). 

Vad gör jag om verktyget behöver repareras?
Vi på SweDendro kontaktar Festools kundservice, som skickar ett formulär som fylls i av oss och returneras. Kundservice beställer därefter pickup för att hämta ditt verktyg. Reparationen är kostnadsfri och finansieringsbolaget har ingen del i reparationsprocessen. 

Hur fungerar "100% nöjd eller pengarna tillbaka" för SERVICE all-inclusive med Leasing?
Om du inte är nöjd så returnerar du verktyget till oss på SweDendro AB inom 15 dagar. Vi på SweDendro kontaktar Festools kundservice, som skickar ett formulär som fylls i av oss och returneras. Kundservice beställer därefter pickup för att hämta ditt verktyg. Efter att verktyget mottagits så krediterar Festool SweDendro, som i sin tur krediterar finansieringsbolaget. Finansieringsbolaget tar därefter bort dina framtida månadsavgift.

Vad gör jag om verktyget blir stulet?
Polisanmäl stölden och kontakta din SweDendro. Vi kontaktar Festools kundservice, som skickar ett formulär som fylls i av oss och returneras tillsammans med polisrapport. Ett nytt verktyg skickas till SweDendro som skickar det till dig mot en självrisk på 800:-/verktyg. Finansieringsbolaget har ingen del i hanteringen av stöldförsäkring.

Vad händer efter 36 månader?
Finansieringsbolaget skickar en slutgiltig faktura med restvärde till dig. 

Vem bestämmer priset?
Vi på SweDendro bestämmer priset.

Finns det ett minsta belopp för SERVICE all-inclusive med Leasing?
Ja. Finansieringsbolaget har ett minimibelopp för upprättande av leasingkontrakt på 6000:-, från vilka det tillkommer en administrationsavgift för varje kontrakt på 495:-.

Kan alla kunder köpa på leasing?
Ja alla företag kan leasa. Du som kund skall dock godkännas av finansieringsbolaget för att kunna teckna ett leasingkontrakt. Finansieringsbolaget gör en kreditbedömning vid kontraktsuppläggningen. 

Vem ansvarar för leasingkontraktet?
SweDendro och finansieringsbolaget samarbetar som kund och leverantör. Festool erbjuder SERVICE all-inclusive vid registrering av verktyg.